Har du lyst til at blive designer, og sælge dine hækleopskrifter på garnlig.dk?

Fordelene ved at sælge dine hækleopskrifter på garnlig.dk er
mange, som sælger hos Garnlig kan du nemlig:
• Fremme dit salg og nå ud til et større publikum
• Undgå besværet og udgifterne ved oprettelse og vedligehold af egen hjemmeside
• Skabe, opretholde eller udvikle dit brand som hækledesigner
• Beholde alle rettigheder til dine hækleopskrifter
• Sælge dine hækleopskrifter på en platform med mange besøgende
• Beholde hele 85% af salget

Du kan nemt og hurtigt oprette en sælger-profil ved at klikke her!
Når du opretter en profil som sælger accepterer du samtidig Garnligs handelsbetingelser, herunder regler og vilkår for designere/sælgere.

Hvordan fungerer det?

Det er faktisk meget simpelt, du opretter en gratis sælger-profil nemt og hurtigt, opretter dine hækleopskrifter som produkter, og så er du klar til at sælge. Du kan naturligvis altid redigere i dine produkter, hvis det skulle blive relevant. Når din profil er oprettet og dine hækleopskrifter er sat til salg, så sker resten automatisk, og du sparer derfor en masse tid og besvær med salg andre steder som eksempelvis via sociale medier. Du kan følge de forskellige guides nederst på siden for at blive helt klar til at sælge.
Når du har solgt en hækleopskrift på garnlig.dk, så får du en mail om dette, og du kan naturligvis hele tiden følge med i dit salg på din profil, og se hvor meget du har tjent. Det eneste det koster er 15% af salget samt det transaktionsgebyr der er, når pengene overføres til din PayPal-konto – det koster altså kun noget når du sælger noget. Din andel af salget, altså hele 85% af beløbet, bliver overført til din PayPal-konto én gang om ugen, og først når du har over 300 kr. til gode. Dette skyldes at jo højere et beløb der udbetales, jo mindre er det gebyr som PayPal opkræver rent procentmæssigt, det er altså for at gøre det så billigt som muligt for dig. Du kan dog til enhver tid henvende dig til Garnlig på info@garnlig.dk for at få dine penge udbetalt, men husk at gebyret er større i procent jo mindre det udbetalte beløb er. Du kan altid nemt og hurtigt få dine penge udbetalt fra din PayPal-konto til din bankkonto.
Herunder finder du nogle guides til hvordan man opretter en profil, hvordan man opretter hækleopskrifter som varer på garnlig.dk, og hvordan man opretter en PayPal-konto som man kan koble til sin profil på Garnlig. Herunder finder du også en række få, simple regler som skal overholdes på Garnlig.dk.

Regler på Garnlig.dk

Hos Garnlig er der nogle få, simple regner som skal overholdes, som du kan læse herunder:

• Man må kun sælge danske hækleopskrifter – det er altså udelukket at sælge opskrifter på andre sprog, strikkeopskrifter eller fysiske varer.
• Man må kun sælge sine egne hækleopskrifter – man må altså ikke kopiere og sælge andres opskrifter, men man må gerne lave en aftale med nogen om at sælge deres opskrifter for dem
• Man må ikke linke til andre hjemmesider – man må altså ikke linke til sin blog, facebookside osv. Man må dog gerne skrive hvad man hedder på diverse sociale medier, man må bare ikke linke direkte.
• Du kan ændre i betingelserne for salg såfremt det ikke er i modstrid med Garnligs regler, og så længe det overholder alt gældende lovgivning – du kan eksempelvis ændre på hvor mange dage din opskrift skal kunne downloades, hvis du gør dette, skal det oplyses under politik, og det skal fremgå i beskrivelsen af varen
• Du er selv ansvarlig for at indberette din andel af salget til SKAT som indtægt, og hvis du er momsregistreret, er du også selv ansvarlig for indberetning af moms

Du accepterer ligeledes at:

  • Du afgiver 15% af salget til Garnlig ApS
  • Udbetalinger sker via PayPal
  • Kunder kan anmelde din shop
  • Garnlig må yde basal kundeservice ved køb af dine opskrifter (dog ikke om indholdet af en opskrift)

Du kan finde mere uddybende forklaringer på alt ovenstående i handelsbetingelserne under punktet designere/sælgere.