Hæklede studentergaver

by Garnlig .dk

Når studenterne springer ud, og tager studenterhuen på, så betyder det at de har afsluttet et kapitel i deres liv, og skal til at starte på et nyt. Det er en festlig og mindeværdig tid, som de vil se tilbage på mange år frem. Så hvis du kender en kommende student, som fortjener en gave fyldt med lidt ekstra kærlighed, så er hæklede studentergaver et rigtig godt forslag. De er personlige, og studenten kan nyde synet og mindes den gode studentertid i mange år frem. Derfor har vi samlet en liste med fem gode forslag til perfekte, hæklede gaver til studenten.

 

1. Studenteruglen

Studenteruglen passer til enhver student, uanset hvilken studentereksamen studenten har gennemført. Man kan endda tilpasse gaven med en personlig besked inde i huen. Tip: Studenteruglen er sågar lavet i to varianter, en stor og lille, så det er helt op til en selv hvor stort et projekt man ønsker at kaste sig ud i.

Find opskriften her!

Hækleopskrift af Niah Design


2. Bogormen Buster

Bogormen Buster er også en særdeles god studentergave. Ved denne figur er der også mulighed for at give en personlig gave, man kan tilføje en lille besked i bogen, og eventuelt tilføje en lille pengegave til studenten samtidig.

Find opskriften her!

Hækleopskrift af KreaSnoren

 

 

3. Abekattestreger

Selvom de sjove små aber ikke har direkte referencer til det at blive student, så er de alligevel en sjov gave til student. Mange kender allerede aberne ‘Ikke se, ikke høre, ikke tale’, og denne søde, hæklede udgave kan pynte flot på enhver hylde.  Tip: Du kan evt tilføje en lille studenterhue til en eller flere af aberne.

Find opskriften her!

Hækleopskrift af By Dorthe

 

 

4. Musen Monty

Musen Monty er heller ikke direkte relateret til det at blive student, men derfor er vi stadig sikre på at mange studenter vil synes at han er sjov at modtage. Du kan endda tilføje en lille studenterhue, og på den måde gøre gaven endnu mere personlig. 

Find opskriften her!

Hækleopskrift af Alter Ego Crochet

 

 

 

5. Lille studenterhue

Den lille studenterhue kan bruges til mange gaver - bare som den er, sammen med en blomst, på en anden hæklet figur, pynt uden på en gave eller noget helt andet. Den lille studenterhue er hurtig og nem at lave, og den gør din gave til studenten mere personlig. Her kan du endda tilføje en lille besked, dato eller andet inde i huen. 

Find opskriften her!

Hækleopskrift af Niah Design

 

 

Det var vores forslag til hvordan du kan lave en personlig, hjemmehæklet gave til studenten. Vi håber du fik noget inspiration, og vi ønsker alle de kommende studenter held og lykke med deres eksamener.

 

 


Populære artikler

Hæklerier til en regnvejrsdag
Hæklerier fra havet
Påske-hæklerier
Hæklede studentergaver
Lille sød sol